Slawraps met tonijn

Koolhydraatarm recept - Zalm met boeslook kaassaus

Ingrediënten voor 1 portie

  • 150 gr tonijn uit blik op water
  • 150 g tomaat in stukjes
  • 3 blaadjes ijsbergsla
  • ¼ rode ui, gesnipperd
  • 1 el magere kwark
  • ½ el mayonaise
  • ½ tl sambal
  • 1 el verse bieslook, fijngehakt
  • Snuf chilipoeder
  • Peper en zout

Bereidingswijze
Meng de kwark, mayonaise, sambal, bieslook, chilipoeder en voeg naar smaak peper en zout toe. Meng de tonijn met de saus, maar zorg ervoor dat je nog een klein beetje saus overhoudt voor de garnering.

Leg de blaadjes ijsbergsla op een bord en vul met de tonijnsalade. Garneer met tomaat, ui en de saus.


Geschikt vanaf fase 1 van het PS. food & lifestyle programma