Makreelsalade met avocado

Koolhydraatarm recept - Makreelsalade met avocado

Ingrediënten voor 1 portie

  • 150 g gerookte makreel
  • ½ avocado
  • 100 g veldsla
  • 1 el olijfolie
  • ½ el azijn
  • 1 el bieslook
  • peper en zout
  • evt. ½ appel


Bereidingswijze
Verwijder de huid van de makreelfilet en snijd deze in stukjes. Controleer goed op graatjes. Halveer de avocado, haal 1 deel van het vruchtvlees uit de schil en snijd in kleine stukjes. Meng de makreel en avocado door elkaar. Breng op smaak met de olie, azijn, bieslook, peper en zout. Meng alles tenslotte door de veldsla en je oerlekkere salade is klaar!

Tip! Schil een halve appel en snijd in kleine stukjes en meng deze door het makreel/avocado mengsel (tijdens  het PS. food & lifestyle programma vanaf fase 2a).


Geschikt vanaf fase 1 van het PS. food & lifestyle programma