Ingrediënten voor 1 portie
- 1 zakje PS. tortilla chips kaas
- 40-50 gram rundertartaar
- 1 tomaat in blokjes
- jalapeno peper in ringen
- paar zwarte olijven, in schijfjes
- 1/2 rode ui gesnipperd
- snufje paprikapoeder
- snufje chilipoeder
- snufje komijnpoeder
- 1 el olijfolie
- peper, zout
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 C. Breng de tartaar op smaak met paprikapoeder, chilipoeder, komijnpoeder, peper en zout.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de tartaar toe en bak rul. Haal de pan van het vuur en roer de tomatenblokje, olijven en jalapeno pepers door de tartaar. Doe de tortillachips in een ovenschaal en verdeel het tartaar-tomatenmengsel over de chips.
Plaats de schaal 10 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een salade, maak bijvoorbeeld deze Mexicaanse avocadosalade
Tip! Voeg een el Boursine Cuisine light aan het tartaar mengsel toe voor een lekkere romige smaak. Vanaf fase 2 kun je eventueel wat geraspte kaas over je gerecht strooien voordat je het in de oven zet
Geschikt vanaf fase 1 van het PS. food & lifestyle programma