Ingrediënten voor 6 stuks:
- 75 ml kokosmelk
- 60 g kokosmeel
- 3 grote eieren
- 3 eetlepels gesmolten kokosolie
- 150 g bosbessen
- 1/2 eetlepel stevia druppels/zoetstof
- 1/2 eetlepel citroensap
- snufje zout
Extra nodig:
Muffinvorm van 6 stuks, papieren muffinvormpjes òf bakpapier
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 °C en doe 6 papieren muffinvormpjes in de muffinvorm. Heb je geen papieren muffinvormpjes? Knip dan 12 vierkantjes uit het bakpapier van ongeveer 15 × 15 cm. en doe in iedere muffinvorm 2 bakpapiertjes.
Klop eerst de eieren los in een grote kom en voeg vervolgens de kokosmelk, kokosmeel, kokos olie, stevia druppels, citroensap en zout toe. Klop het geheel tot een beslag. Voeg als het beslag te droog en korrelig is nog wat extra kokosmelk toe. De structuur moet dik vloeibaar zijn. Schep nu voorzichtig de bosbessen erdoor. Vul de muffinvormpjes voor circa 3/4 met het beslag en plaatste muffins circa 30 minuten in de oven.
Geschikt vanaf fase 3 van het PS. food & lifestyle programma